بسته بندی ضد لارو و حشرات :
شفیره یا کرمینه یا لارو به نوزاد جانورانی که دگردیسی کامل دارند (مانند حشرات و دوزیستان) گفته میشود. شکل آن هیچ شباهتی به حشره بالغ نداشته و از نظر دگردیسی تغییرات فیزیولوژیکی و ریختشناسی قابل توجهی را متحمل میشود. در اصطلاح جانورشناسی دگردیسی به فرآیند رشد جانداران از مرحله جنینی تا رسیدن به بلوغ گفته میشود که در طی آن جاندار از دوره جنینی تا تبدیل شدن به یک جاندار بالغ، شاهد تغییرات و دگرگونیهای مختلفی در شکل ظاهری، ساختار بدن و کارکرد اندامها است.
در ارتباط با کشاورزی، خسارت آفات گیاهی معمولا در این مرحله و توسط لاروها صورت میگیرد. معمولا لاروها در دوره رشد خود ممکن است ۴ الی ۱۲ بار پوستاندازی میکنند که به فواصل دو پوستاندازی سن لاروی (Instar) گفته میشود. لاروها را با توجه به خصوصیات بیولوژیک و مرفولوژیک به چند دسته تقسیمبندی میکنند
لاروکشی بسته بندی اکتیویت به صورت تدریجی صورت میگیرد. از طریق کاهش جفت گیری و تخم ریزی حشرات بالغ و مانع پوست اندازی و رشد لاروها در مراحل مختلف رشد میشود و از تبدیل لارو به شفیره و حشره بالغ جلوگیری میکند.
از ویژگیهای مهم این نوع بسته بندی قابلیت استفاده از آن در محصولات کشاورزی مختلف از جمله سیر است. سیر تازه علیرغم داشتن ویژگیهای تغذیه ای عالی بدلیل حساسیت بالا در طول دوره نگهداری در صادرات با مشکل مواجه میگردد. با استفاده از این بسته بندی بدلیل ویژگی خاص آن، میتوان میزان ضایعات سیر تازه را به حداقل رساند.